>>
MEDIAPALVELU
puh. (09) 120 620
mediapalvelu@sanomamagazines.fi
www.mediaopas.fi
 15.6.2012

MB tekee kunnon loikan uuteen

MikroBitin uudistus alkaa jo nimestä: elokuusta alkaen lehden nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi vain MB.

MB tuo markkinoille aivan uuden tavan tehdä tekniikkalehteä niin sisällöllisesti kuin visuaalisesti numerosta 8 (29.8.) lähtien. Lehti muuttuu entistä aikakauslehtimäisemmäksi, saa syvyyttä ja tarjoaa älykästä viihdettä ja purtavaa tekniikasta kiinnostuneille lukijoille.

Digitaalisen elämäntavan asiantuntija on suunnattu miehille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja uusimmista laitteista - ja myös naisille. Innostavat testit ja lukujutut tarjoavat paljon kiinnostavaa ja yllättävääkin luettavaa.

Lukija löytää jatkossa lehdestään uusimmat ilmiöt ja laitteet, MB-testit, oppaat, ratkaisut ja vertaiskokemukset sekä kaiken digitaalisuudesta muussa elämässään.

Varaa elokuun näkyvyys ennen kesälomaa

MB 7 ilmestyy 30.7. Vertailussa järjestelmäkamerat, kannettavat tietokoneet opiskelijalle sekä näin pääset nettiin matkalla.
MB 8 ilmestyy 29.8. (HUOM! Uusi koko 210x275 mm) Vertailussa edulliset ja kalliit älypuhelimet, tulevaisuuden televisiot sekä kuntoilijan digitaaliset apuvälineet.
MB 9 ilmestyy 21.9. Vertailussa kaikki tablet-tietokoneet, kokeilussa robottipölynimurit, tietoturvaratkaisut koko perheelle sekä kodin digitaalinen etähallinta.

Soita mediapalveluumme (09) 120 620 tai suoraan yhteyshenkilöllesi.

Myös koko muuttuu

MB:n uusi koko 29.8. alkaen on 210x275 mm.


SuviSale -40 % koko kesän

Muista SuviSale-ale lehdissämme 11.6.-12.8.
 
0JaaSeuraa meitäKerro kaverille